Covid-19 (corona)


Al ruim een jaar hebben we te maken met het Coronavirus. En meer dan ooit is het belangrijk om te zorgen voor een goede weerstand. Hoe kunnen we daarvoor zorgen? Te beginnen met goede voeding en een actieve gezonde leefstijl. Echter bij ziekte en stress levert onze voeding niet altijd voldoende vitaminen en mineralen en is juist de behoefte aan deze stoffen verhoogd. Met basis voedingssupplementen ondersteund u uw weerstand, zodat u goed bent voorbereid en bestand tegen een besmetting met het Corona- of griepvirus.

Herstel bij ziek zijn
Als u bent besmet met het Coronavirus, dan wilt u toch zo snel mogelijk weer beter worden. Uit onderzoek is gebleken dat er een aantal supplementen bewezen belangrijk zijn bij het overwinnen van het virus en het beperken van de ernst van het verloop van Covid-19 of de griep.

Restverschijnselen
U heeft een infectie met het Coronavirus doorgemaakt, herstelt slecht en/of heeft last van hardnekkige restklachten. De meest gehoorde klachten zijn:
-          Aanhoudende vermoeidheid – slechte conditie
-          Geestelijke moeheid, concentratieverlies, depressief gevoel
-          Kortademigheid, drukkend gevoel op de borst
-          Vermoeide spieren, verlies spierkracht
-          Slaapproblemen.

Vaak is het virus dan niet goed of onvoldoende opgeruimd door het immuunsysteem. Naast leefstijladvies kan ook hier met inzet van enkele bewezen supplementen goed resultaten behaald worden. Voor het oplossen van restklachten is maatwerk nodig om het virus definitief op te ruimen.

Hoe nu verder?
Wilt u een consult plannen of heeft u nog andere vragen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Klik hier voor mijn contactgegevens.

Neem bij klachten ook altijd contact op met uw huisarts en volg de advieszen van het RIVM.